Bravčová fašírka s bylinkami
- Fooodblogerka Monika
- ľahké
- 0
Ozvláštnite klasické fašírkami bylinkami a dodajte vášmu obedu šmrnc.
500 g | mlet. brav. mäsa |
2 ks | cibule |
1 hrsť | šalvie |
1 ks | chilli papričky |
1 PL | oleja Raciol s chilli |
1 štip. | soli |
1 štip. | korenia |
0,5 l | oleja Fritol |
Postup
1.
Nadrobno nakrájate cibuľu, čili aj šalviu. Zmiešajte s bravčovým mäsom a pridajte ešte trochu oleja Raciol s chilli.
2.
Nechajte chvíľu marinovať. Potom zmes osoľte a okoreňte a vytvarujte fašírky, ktoré vyprážajte na troche oleja z každej strany do zlata.
3.
Podávajte so zemiakovým šalátom alebo len tak s chlebom a zeleninou.