Aby koláč neklesol

  • 28. 11. 2016
  • Pečenie

Ako na to, aby koláč počas pečenia neklesol?

  • Aby koláč neklesol

Určite to poznáte aj vy, počas pečenia je koláčik krásne nadýchaný a zrazu. BUM ...katastrofa na svete. 

Z krásne vysokého koláčika je polovica. A v čom robíte chybu?

Ak je cesto správne namiešané chyba môže byť v tom, že od zvedavosti otvoríte rúru aj päťkrát počas pečenia. 

Pozor na tento zvyk, gazdinky! Rúra stráca teplo, čo môže mať nepriaznivý vplyv na výšku koláčika. Ak môžete, rúru otvárajte až v konečnej fáze pečenia.

Vybrané recepty

Ríbezľová bublanina

Melónový šalát

Melónový šalát
ľahké
Melónový šalát

Podobné články

Základy pečenia drobného pečiva

Buďte pravidelne informovaný
o novinkách a nových receptoch

Chuti.sk na Facebooku Staňte sa aj vy
fanúšikom Chutí.sk

Chcem byť fanúšikom