Pečený pstruh s bylinkami

  • Fooodblogerka Monika
  • ľahké

Vyskúšali ste už niekedy upiecť pstruha? S týmto receptom od foodblogerky Moniky sa vám podarí na jednotku.

  • Pečený pstruh s bylinkami
4 ksčerstvého pstruha
2 kscibule
1 hrsťtymian/petržlen/bazalka/kôpor
1 kscitrónu
1 ksšťava z citrónu
1 štip.soli
1 štip.čierne korenie
1 PLoleja Raciol s bazalkou

Postup

1.

Cibuľu nakrájate veľmi na jemno a dajte do mažiara, pridajte pokrájané bylinky, citrónovú šťavu a dobre pomačkajte. Bylinky tak pustia viac arómy.

2.

Rybu umyte a naplňte bylinkovou zmesou. Citrón nakrájajte na kolieska a vložte ich do vnútra. Rybu na záver osoľte, okoreňte a pokvapkajte olejom a pečte vo vyhriatej rúre na 200 °C približne 15 - 20 minút.

Podobné recepty

Grilovaná panenka so zelerovým pyré

Kurací perkelt

Kurací perkelt
stredne ťažké
Kurací perkelt

Vybrané články

Ako skladovať kavu?

Základy pečenia drobného pečiva

Buďte pravidelne informovaný
o novinkách a nových receptoch

Chuti.sk na Facebooku Staňte sa aj vy
fanúšikom Chutí.sk

Chcem byť fanúšikom