Čokoládový Brownies

  • Fooodblogerka Monika
  • stredne ťažké

Ak ste si čokoládové Brownies ešte nezamilovali, tak po vyskúšaní tohto receptu sa to určite zmení.

  • Čokoládový Brownies
60 ml oleja Raciol
Raciol
200 ghorkej čokolády
150 gcukru
2 ksvajec
1 ksvanilkový cukor
35 ghladkej múky
1/4 ČLprášku do pečiva
1 štip.soli
50 gčerstvých malín
50 gbielej čokolády

Postup

1.

Predohrejte rúru na 175 stupňov a na štvorcový plech dajte paprier na pečenie tak aby presahoval okraje. Upečený brownies taklepšie vyberiete.

2.

Vo vodnom kúpeli roztopte čokoládu. Odstavte zo sporáka a postupne primiešajte cukor, potom vajcia, múku, prášok do pečiva, vanilkový cukor a štipku soli. Vylejte na plech, posypte malinami a kúskami bielej čokolády.

3.

Pečte približne 30 minút a nechajte pred podávaním úplne vychladnúť.

Podobné recepty

Doboška

Doboška
stredne ťažké
Doboška

Marhuľový koláč

Vybrané články

Základy pečenia drobného pečiva

Prospešné čerešne

Prospešné čerešne
Zelenina a ovocie
Prospešné čerešne

Buďte pravidelne informovaný
o novinkách a nových receptoch

Chuti.sk na Facebooku Staňte sa aj vy
fanúšikom Chutí.sk

Chcem byť fanúšikom